basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

De 5 største boligtrends

De 5 største boligtrends

Dype farger, mørke tretyper og boheme aktig rot dominerer moderne boliginnredning. Stilen er, etter hva boligstylist Iselin Kvam sier, både teatralsk og stemningsfull. Få ekspertens tips til, hvordan du får med deg trenden inn i hjemmet ditt.

1. Rot på en kul måte

Glem alt om å ha det alt for ryddelig og knivskarpt. Autentisk rot er det som viser, at du har tid til å leve livet. I stedet for å gjømme bort ukeblad, melposer og barnas tegnestifter, så la sakene stå så de ses, men putt dem i dekorative bokser, vaser og på åpne hyller og reoler. Veggene skal også være upolerte og se mere rå ut, med de flotte kalk- og mineralmalingene som vinner innpass akkurat nå.


Små endringer i hjemmet kan bringe lykke

Oppdag hele interiør universet her


Et sunt og godt liv med tepper
Les mer om vegg til vegg tepper her

Rot på en kul måte
Teatralsk fargeskala

2. Teatralsk fargeskala

Dyp blå, mørk lilla og plomme slår klart gjennom og gir, kombinert med tunge gardiner, velur og farge på veggene et dekadent, eksklusivt og nesten teatralsk uttrykk i innredningen. Stilen sementerer, at vi endelig er ute av finanskrisen og vil ha full skrue på store stemninger.


Et flossteppe er ekstra mykt å gå på

Les mer om løse tepper her

3. Mørkere tretyper

Etter en lang periode med eik, ask og bjørk, som de mest brukte tresortene, så vil mahogni, hvalnøtt og lønn vinne frem. La gulv og vegger få en effektfull og varm stemning med mørke tretyper, og la det gå igjen i kjøkkenet og på badet, så skaper, skuffer og benkplater får samme varme gløden.Mørke tretyper - Se vårt mørke utvalg af parkett gulv her

Lyse tretyper- Se vårt lyse utvalg af parkett gulv her

Mørkere tretyper
På den grønne greina

4. På den grønne greina

Botaniktrenden med grønne farger og planter fortsetter. Nå med den tvisten, at den grønne fargeskalaen svinger mer over i en mørkere og støvete retning og kombineres med årets nye svarte: brun og andre jordfarger. Kombinerer du blomstermotiver på tapet og i tekstiler, får du ekstra kant og kraft i farger og planter.

Glaserte eller uglasserte fliser bredt utvalg av forskjellige typer Les mer om Fliser her

Uansett hva du velger vil du få et tregulv av høyeste kvalitet - Les mer om vårt Parkett gulv her

Et sunt og godt liv med tepper - Les mer om Vegg til vegg tepper her


Fornyelse av tregulv. Slik får du et flott tregulv - Les mer om Praktiske gulv her

5. Tone i tone

Tone i tone-trenden fortsetter, men sterkere enn før, og hele fargeskalaen brukes. På soverommet ditt kan du fint ha rosa vegger, plommefarget møbler og pink gardiner. Du kan blande edelmetaller også, de kalde metallene som sølv, stål og krom, som er populære i år, mixer du perfekt med siste års trend i messing og kobber.

Små endringer i hjemmet kan bringe lykke Oppdag hele interiør universet her

Tone i tone