basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Praktiske gulv

Garanthome har et bredt utvalg av praktiske gulv til de fleste formål.Vakkert utseende og overlegen funksjonalitet. Uansett hva du velger skaper et praktisk gulv en innbydende og vennlig atmosfære. Nedenfor er alle gulvtyper. Utforske og se et utval. Tilbud innen 24 timer. Gratis og uforpliktende tilbud gjelder over hele Norge. Rask beregning av akkurat det produktet du angir. Klikk på varen og finn "gi meg et tilbud" -knappen på produktsiden så gjør vi en beregning av akkurat det produktet som du angir.

Designgulv Velg ditt nye gulv hos oss

Vi finner den beste løsningen for deg og har naturligvis løsninger for både trapper og våtrom. Det er viktig for oss at du ikke inngå kompromisser. Vi håper derfor å se deg neste gang at gulvet må fornyes eller erstattes, vi har et bredt utvalg av praktiske gulv til de fleste formål. Les mer om praktiske gulve her

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Linoleum - Format
  1. Fliser (20)
  2. Paneler (15)
Laminat overflade
  1. Fliselook (8)
  2. Trelook (17)
Pris
from to
Set Descending Direction
3
Loading ...Load More ...

Praktiske slitesterke gulve som er enkle og rengjøre. Garant home har ett brett sortiment av parktiskegulve.

Garant home har et bredt utvalg vil av praktiske gulv for de fleste formål. Vakkert utseende og overlegen funksjonalitet. Uansett hva du velger skaper et praktisk gulv en innbydende og vennlig atmosfære. Nedenfor er alle gulvtyper. Utforske og se et utval.