basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Marmoleum click

Forbo Marmoleum click

Få det som det passer deg.
Marmoleum Click har eksistert i mange år, men gulvet blir konstant oppdatert. Du opplever fort, at det er ennå letterere å legge linoleumsgulvet selv nå, enn noensinne før. Uten å bruke lim, klikker du det sammen, og du kan gå på det med det samme. Årsaken er det nye patenterte 5G-systemet. Gulv med god samvittighet - les mer her

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Set Descending Direction
1
Loading ...Load More ...

Marmoleum click

Design ditt eget bæredyktige kvalitetsgulv. Glem alt, hvad du vet om klassiske linoleumsgulv. Forbo Flooring Systems har tatt det ternede retro-gulvet og snudd det opp ned. 23 farger gir utfoldelse til de kreative evnene og stilen din. Du kan kombinere det, presis som du vil i både kjøkken, stue eller på arbeidsplassen. Og det, utan å gå på kompromiss med kvaliteten. Tvært om.

Skap ditt design på kontoret eller i hjemmet
Du kan kreere varme i stuen med soft grå. Du kan skape kontraster i kjøkkenet med mørk petroleum. En douchet grønn kan gi nytt liv til kontoret eller butikken. Kun fantasien setter grenser, og kreativiteten kan vi hjelpei vei. Marmoleum klikk fås i 23 lekre farger, som aldrig falmer, og du kan kombinere det i formatet 30x30cm eller 30x60cm. Da kan du lage et slankt gulv i et lite rom, eller skape kontraster i et stort rom.