basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Laminatgulv

Laminatgulv er et av de mest holdbare gulvene, og derfor er det mange steder et praktisk gulv å velge, spesielt hvis det er barn eller kjæledyr i hjemmet. Laminatgulv finnes i dag i utrolig mange forskjellige varianter og er veldig naturlige overbevisninger. Et laminatgulv med mange designmuligheter. Når du velger et laminatgulv hos Garant Home, får du mulighet for å velge det «looket», som passer til hjemmet ditt. Du finner garantert et gulv som passer til de forskjellige rommene i huset, for gulvet fås i mange forskjellige design og tre-look.

Sånn legger du laminatgulv - klikkparkett og klikklaminat

Et laminatgulv er det opplagte valget, hvis du tenker på å få tregulv eller fliser i hjemmet ditt, og samtidig har store krav til slitestyrke og rengjøringsvennlighet. Hvis du velger et laminatgulv, velger du nemlig et gulv, som er utrolig lett å rengjøre og vedlikeholde. Et laminatgulv er nesten vedlikeholdsfritt, fordi det verken skal slipes eller lakkes, som for eksempel et tregulv skal. Det gir deg mer tid til å slappe av og bare nyte det flotte gulvet ditt.

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Kategorier
    1. Berry Alloc (12)
Laminat overflade
  1. Trelook (15)
Pris
from to
Set Descending Direction
1
Loading ...Load More ...

Laminatgulv

Et opplagt valg til en hektisk hverdag. Alle laminatgulvene våre kan brukes til gulvvarme, og hvis du samtidig legger et akustikkunderlag under laminatgulvet, får du en ekstraordinær komfort og forbedret akustikk i hjemmet ditt. Disse fordelene med laminat passer bl.a. perfekt til barnefamilier, der støynivået kan bli høyt, og leken ofte foregår på gulvet. Du skal heller ikke, med et laminatgulv, være redd for riper og skader som med normale tregulv. Slitestyrken på laminatgulv er helt i topp, og skulle leken ta overhånd, skjer det ikke noe med det. Hvis uhellet er ute, er gulvet lett å tørke over og gjøre rent. Stiletter og neglelakk søl er heller ikke noe problem, når du har laminatgulv i hjemmet ditt. 

Mange muligheter med laminatgulv. Når du velger laminatgulv, er det ikke kun de funksjonelle fordelene, du skal fokusere på. Den høye komforten kommer med utrolig mange spennende look og farger, og i Garant Home har vi mange tilbud til deg, så du kan velge nettopp det, som passer til din stil og ditt hjem. Laminatgulv fås nemlig i meget naturtro design i både flise-/klinkelook og trelook, og selv et veldig perfeksjonistisk øye har vanskeligheter med å se, at det er laminat og ikke tre, det er snakk om. Dermed får du det beste fra de to verdener; et autentisk, naturlig look samtidig med høy komfort.

Forskjellige priser. Hos Garant Home finner du også laminatgulv i mange forskjellige prisklasser. Kanskje velger du å ofre mest på laminatgulv i rommene, du bruker mest, mens de billigere laminatene kanskje blir brukt i rom du ikke bruker så mye. En annen mulighet er å bruke laminat i de rommene som er spesielt utsatt for slit. F.eks. er laminat helt opplagt til barneværelset, der det skal være plass til fri lek og med reserbaner og sparkesykler, og i gangen og entreen, der hele familien drar med seg skitt og søle når de kommer inn utefra. Kjøkkenet skal også klare litt av hvert. Uansett hva, finner du ofte laminatgulv til en billigere pris enn eksempelvis tregulv, og opp i dette får du alle laminatgulvets fordeler med på kjøpet. Det er og blir en win-win-situasjon.

Lett å montere. Med laminatgulv får du enda flere fordeler! Ikke bare er det slitesterkt, autentisk og naturtro, det er også veldig lett å legge. De fleste laminatgulv monteres med et smart klikksystem, som gjør at gulvet kan legges på kort tid, og det kan tas i bruk hurtigere enn andre gulvløsninger. Med klikksystemet slipper du for alt som heter lim, spiker og skruer – og selv om du ikke har særlig mye erfaring som gulvlegger eller med gjør det selv arbeide i det hele tatt, så er det fort å legge. Hvis de gamle gulvene dine er helt jevne og fine, kan du montere det nye gulvet oppå det gamle, da bliver det ikke lettere.

Å få nytt gulv behøver derfor ikke å føles som noe uoverskuelig og vanskelig prosjekt, når du velger laminat. Hos Garant Home finner du helt sikkert en laminatløsning, som du blir fornøyd med i mange år fram. 

Les mer om Laminatgulv her