basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Akustikk-Kork gulve

Akustikk dempende gulv

Lavfrekvent gulv med ekstrem høy og dokumentert desibel demping. Lydisolerte gulve er en stor del av Garant home praktiske gulv eller designserie. Akustikk dempende gulv betyr at du får et gulv med suveren komfort uten å gi avkall på utseende. Akustik gulvet, lydisolering er faktisk optimalisert for å forbedre akustikken i alle rom i hjemmet ditt, så du eliminere støy, og er også utrolig vakker og elegant. Med oss - Garant home vil du finne et bredt utvalg av lyddempende gulv, slik at du er sikker på å finne gulvet som best passer ditt hjem og din innredning. Du kan velge mellom mange forskjellige farger, design og utseendet.

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Pris
from to
Set Descending Direction
1
Loading ...Load More ...

Akustikk-Kork gulve

Kork akustikk gulv velger du når utseende og komfort vekter like mye. Når du velger kork akustikk gulv får du et gulv som er praktisk, samtidig med at det er lyddempende og veldig flott å se på. Velger du kork akustikk gulv, vil du med garanti ikke angre på ditt valg. Et slitesterkt og rengjøringsvennlig gulv.

Et kork akustikk gulv er et slitesterkt og rengjøringsvennlig gulv. Overflaten er i en sterk vinyl, som er lett å holde ren bare du støvsuger gulvet hver uke. Søler du på gulvet, vil en godt oppvridd klut være nok til å slette alle spor. Vinyloverflaten gjør det vanskelig for støv og smuss å samle seg og det gjør at du ikke behøver å vaske gulvet så ofte.

Gulvets svært sterke overflate sikrer deg en gulvløsning som tåler stor trafikk og massiv slitasje i mange år. Men enkel rengjøring er ikke det eneste du vil glede deg over ved ditt nye akustikkgulv. Vedlikeholdelse av gulvet er nemlig også enkelt, da det ikke krever noen pleie – hverken polering eller sliping. Korkgulvet er velegnet til bruk både hos private og hos bedrifter. Ved bruk i private hjem gir vi hele 25 års garanti. les mer her