basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Det bør du vite om Grand XL laminatgulv

Grand XL laminatgulv

Grand XL er et laminatgulv i ekstra lange og brede planker. Et rent luksusgulv, som er et slott verdig.

Grand XL er et luksus laminatgulv i ekstra lange og brede planker. Gulvet SKAL bare ses. Med en overflate som er 100 % naturtro, oppdager du slett ikke at det ikke er et tregulv. Finishen er så elegant at selv garvede gulvfolk ofte forveksler det med tre.

Grand XL laminatgulv skaper et eksklusivt hjem

Med laminatgulvet Grand XL får du det beste ut av alle dine rom. De ekstra lange og brede planker gir ditt hjem et eksklusivt utseende. Gulvet er fantastisk i store rom med høyt til taket, men også utrolig vakkert i mindre rom. De mange forskjellige variantene gir alle et streif av eksklusivitet til ethvert rom i ditt hjem. Det eksklusive og naturtro utseende vil høyne prisen på din bolig når den engang skal selges – så fantastisk er gulvet Grand XL. Gulvet fås i vakre skandinaviske farger, som er perfekte i norske hjem. Gulvet er utrolig lysekte, og de vakre farger falmer derfor minimalt.

Enkel rengjøring, ingen vedlikeholdelse og høy slitestyrke – er det ikke fantastisk?

Kanskje har du selv tenkt tanken: Hvis jeg vil ha et gulv som er vakkert og eksklusivt – skal jeg så gå på kompromiss med det praktiske? Det behøver du ikke med Grand XL. Når du velger Grand XL, får du nemlig et laminatgulv som både er særdeles rengjøringsvennlig og som ikke krever noen vedlikeholdelse overhodet. Det er nesten for godt til å være sant. I de fleste tilfeller er det nok bare å støvsuge gulvet, men hvis det blir nødvendig kan gulvet enkelt rengjøres med en microfiber mopp med begrenset bruk av vann og rengjøringsmiddel.

Grand XL har dessuten en meget holdbar og slitesterk overflate som vi kalder ripefast. Overflaten tåler til og med høye hæler, som ellers ofte er et gulvs verste fiende. Gulvet kan klare veldig hard belastning, så du får et gulv som du ikke behøver skifte før etter mange år.

Hvorfor velge Grand XL laminatgulv?

Du skal velge Grand XL hvis du ønsker et gulv som:

  • har et eksklusivt treutseende og som holder seg vakkert i mange år
  • tåler påvirkning av høye hæler, tunge møbler o.s.v.
  • er rengjøringsvennlig og vedlikeholdelsesfritt
  • har en sklisikker og slitesterk overflate
  • har stor formstabilitet
  • er egnet til gulvvarme.


Slitesterkt og lyddempende gulv

Grand XL har en høy slitestyrke, og gulvet er klassifisert til det som kalles bruksklasse 32. Derfor kan gulvet anvendes alle steder i privatboligen og som gulv til bedrifter der det er moderat  slitasje, f.eks. i kontor- og konferanserom.

Hvis du velger et akustiskt underlag i kombinasjon med Grand XL vil du dessuten oppleve at gulvet har en lyddempende effekt. Med det rette underlag dempes lyden med 31 DB – som tilsvarer  cirka en halvering av trinnlyden. Det er en stor fordel som vil skape glede både i private hjem og i bedrifter.