basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Det bør du vite om Nordic Roots

Gulv fra Nordic Roots er skreddersydd til hverdagen i nordiske hjem. Merket er utviklet på bakgrunn av en mange års og enestående erfaring med gulv.

Etter mange år i gulvbransjen har vi hos Garant Home stor og verdifull erfaring med gulv - og samtidig fått en unik viten om de krav, som nordiske familier stiller til gulvbelegg. Det er nettopp slik ekspertise og viten, som er DNA’et i Nordic Roots. Det sikrer deg det aller beste innen gulv.

Nordic Roots er kjennetegnet av, at ikke noe blir overlatt til tilfeldighetene. I hvert eneste ledd i prosessen – fra design og produksjon til legging av gulvet – utføres arbeidet av kompetente fagfolk. Nordic Roots produseres kun av gulvprodusenter, som lever opp til de strengeste kravene, vi stiller. Slike krav kjenner våre kompetente gulvleggere også alt til. De er eksperter i håndverket deres, og du kan trygt overlate monteringen av Nordic Roots gulvet ditt til dem. Med andre ord får du med Nordic Roots det beste fra hele verden – og derfor den mest optimale gulvløsning i ditt hjem.

Nordic Roots er skreddersydd til det omskiftelige nordiske klimaet. For eksempel er det i Norden mange kalde måneder, hvor vi ofte drar med oss slaps og søle inn i huset. Det stiller store krav til det gulvet vi velger. Spesielt skal gulvet i en travel hverdag være praktisk, og det må for alt i verden ikke kreve mye tid. Slike krav oppfyller Nordic Roots, ettersom lett rengjøring er et av gulvets viktigste kjennetegn.

Nordic Roots er topp scorer på flere områder

Alle gulvene fra Nordic Roots lever opp til Garant Homes høye krav. Som er:

  • lett vedlikehold – da enkel veiledning følger med til hvert produkt
  • en rengjøringsvennlig overflate – da alle gulvene leveres med en slitesterk toppfinish
  • klimastabilitet – som gjør, at gulvet forsetter med å være plant
  • et sterkt og presist klikksystem – som gir flotte og tette samlinger
  • vokste samlinger – som gir deg et knirkefritt gulv
  • høy trykk styrke – som sikrer et minimum av trykkmerker
  • høy slitestyrke – som sikrer deg et nydelig gulv i mange år


Det er din garanti for et gulv, som overgår alle dine forventninger.


Nordic Roots


Se alle Nordic Roots tregulv

Veien til et lyst og nordisk hjem

Den nordiske innredningsstilen er populær som aldri før. Over hele verden verdsetter både boligstylister og innrednings arkitekter den fantastiske nordiske stilen, som er både lys og lett. Den lette stemningen kan bli en realitet i ditt hjem også– med et gulv fra Nordic Roots.

Gulvene fra Nordic Roots er utviklet spesielt til skandinavisk boliginnredning. Lyse tresorter i kombinasjon med en matt overflate gir gulvet det særlige look, som kjennetegner den skandinaviske stilen.

Tregulv med planker i hele lengder

I Norden går vi mye opp i å innrede våre hjem lekkert. Derfor leveres gulvene fra Nordic Roots alltid som planker i hel lengde. Det gir et flottere og mer fullendt sluttresultat, som gjør gulvet ditt til et vakkert element i ditt hjem.

Nordic Roots - Veien til et lyst og nordisk hjem
Nordic Roots er fremstillet av det beste fra naturen

Nordic Roots er fremstillet av det beste fra naturen

Forestill deg den befriende følelse, som en gåtur i skogen etterlater deg med. Fuglesang og den helt spesielle lukten, som du kun opplever i en skog. Denne lette stemningen kan du flytte direkte inn i ditt eget hjem med Nordic Roots.

Tregulv fra Nordic Roots er på ingen måte fremstillet av tilfeldig utvalgte trær. Du kan være sikker på, at vi omhyggelig velger trær i den helt rette kvaliteten. Det er nemlig den eneste måten, vi kan sikre deg et gulv i den beste kvaliteten – og med det helt rette look.

Se alle Nordic Roots tregulv