basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Er ditt gulv vinterklargjort?

Det er ikke kun deg som fryser og føler vinterkulden. Snø, slaps og salt kan være en stor oppgave for gulvene dine.
Vær snill mot gulvet ditt – her viser vi deg hvordan.

Velg riktig gulv til entreen

Entreen er det første rommet du kommer til, når du kommer hjem – og det er det første rommet gjestene dine møter. Så det må gjerne se pent og koselig ut, men det skal også være praktisk. Ofte er det stor trafikk i entreen, av både barneføtter, hundepoter og møkkete støvler.
Derfor er fliser, linoleum, vinyl eller laminat gode som entre-gulv. Alle typene er praktiske, holdbare og lette å vedlikeholde. Dessuten får du dem i mange ulike looks, så du kan velge akkurat den stilen som passer deg.
Se det store gulv-utvalget hos Garant Home – vi hjelper gjerne med råd og veiledning.

Velg riktig gulv til entreen
Praktisk tilbehør til entreen

Praktisk tilbehør til entreen

Støvlematter og dørmatter blir bestevenn med gulvet ditt i løpet av vinteren, de sparer både deg og gulvet for mye bry og søle. Støvlemattene er støpt i gummi, og er både praktiske og slitesterke. Legg støvlemattene, så barn og voksne ikke "glemmer" hvor sko og støvler skal stå. Snø, søle og skitt ender i matta, og ikke på gulvet. Vi har støvlematter i tre ulike størrelser, så du finner én til både store og små sko.

Dørmatter er veldig brukbare hvis du vil passe på gulvet ditt. De fås i utrolig mange flotte farger og størrelser, og har den egenskapen at de suger vann og søle til seg, og beskytter gulvet mot slit. I den mørke vintertiden kan de sette litt farge på hverdagen.

Vask og pleie

Skulle gulvet, på tross av mattene, bli skittent, er det viktig at du bruker de rengjøringsmidlene som passer til det gulvet du har. Hvis du vasker et vinylgulv med feil såpe, risikerer du at du å dra med en fetthinne fra vinylen og over på tregulvet. Og det kan være veldig vanskelig å fjerne.
Selv fliser har bruk for spesialsåpe, og det samme har tregulvet ditt. Hvis gulvet ditt skal holde seg pent alltid, så spør Garant Home, de vet hvilket pleiemiddel du skal bruke
.

Vask og pleie