basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Motoriserte løsninger til gardiner

Motoriserte løsninger til gardiner

Betjen gardinene dine med en batterimotor. Det gør hverdagen både morsommere og lettere

Vet du, at det blir lettere og enklere å styre gardinene dine med batterimotor? Visst du syns det høres ut som en spennende og smart læsning, så les mer om det her. Med en batterimotor, kan du styre gardinene dine både lett og enkelt med en fjernkontroll. En smart og brukbar løsning, som letter hverdagen for hele familien.


Ingen ledninger og installasjoner

Som navnet sier, kjører en batterimotor på batteri. Det er en stor fordel, fordi det betyr, at motoren ikke skal tilføres strøm. Dermed slipper du å trekke ledninger mellom gardinene og stikkkontakten, det gjør installasjonen noe lettere. Det betyr noe for utseenede i hjemmet ditt også, for du slipper å se på rotet, med stygge ledninger, som skjemmer hjemmet ditt.

En fjernkontroll kan styre opp til fire gardiner samtidig, men også betjene dem enkeltvis. Batteriet i en motor holder i sirka 1 år med normalt bruk, og du skifter lett batteriene selv. Det er helt vanlige AA- batterier – for letthets skyld.

En batterimotor er lydsvak, så du vil, overhodet ikke, oppleve den som et forstyrrende element i boligen – heller stikk motsatt. Når du først har prøvd å bruke batterimotor, vil du aldri angre valget du gjorde, for det er så lett å bruke. Batterimotoren kan du bruke i alle rommene i huset, men er ekstra bra å bruke, der vindene sitter høyt.


En fjernstyrt gardin er en barnesikker gardin

De fleste kjenner problemet: Små barn er nysjerrige og skal røre og leke med alt, de kommer i nærheten av. Læse gardinsnorer kan vøre farlige i et hjem med barn. For når barn leker, kan de få gardinsnora rundt halsen, og det kan bli temmelig alvorlig. Gardiner som styres med batterimotor, er derfor en barnesikker løsning. Og fordi gardinet betjenes med fjernkontroll, er det ikke løse snorer, som barna kan henge fast i eller snuble over. Du kan la barna leke i fred og ro, og føle deg trygg samtidig.

Mange bruksmuligheter: Rullegardiner, plissegardiner og persienner

Du har mange muligheter, når du velger batterimotor. Motoren kan nemlig styre både rullegardin, plissegardiner og persienner. Hos GarantHome finner du et kjempe utvalg i gardintyper, og du kan velge nettopp den typen og størrelsen som passer best til hjemmet ditt. Du kan velge mørkleggings gardin, som er ideelt til sove- og barnerommet. Det gir bedre nattesøvn for både voksne og barn. Det vil si at du kan få gardiner som dekker de behovene du har i forskjellige rom i boligen.

Motoriserte løsninger til gardiner
Kombiner batterimotoren med TaHoma – og få et intelligent hjem

Kombiner batterimotoren med TaHoma – og få et intelligent hjem

Batterimotorer har den fordelen, at de kan styres via TaHoma. TaHoma er et unikt system, der elementene i hjemmet styres elektronisk med en fjernkontroll, smartphone eller computeren – også om du ikke er hjemme. Det er mulig å tilslutte en solsensor, så gardinene automatisk kjører ned, hvis sola skinner. Da kommer du ikke hjem til et varmt hus, der sola har stått på hele dagen. Med TaHoma kan du programmere gardinene til å kjære opp og ned på faste tidspunkter, så det ser bebodd ut. Det er en smart løsning som kan være med til å forebygge innbrudd, hvis dere er på ferie eller vekk på hytta i noen dager.

Les mer om det intelligente hjemmet.

Betjen  Luxaflex® gardinene med PowerView™ Motorisering

PowerView™ er et innovativt trådløst system, som gir komfort på høyt plan og gjør hverdagen mye lettere.

Betjen Luxaflex® gardinene med en app – som foreksempel hvis du er ute å reise eller er på jobb. Med intelligente gardiner er det nemlig lett å få hjemmet til å se levende ut, og kunne kontrollere lysinnfallet i løpet av dagen.

Se her


Her kan du lese mer om PowerView™ Motorisering

Betjen  Luxaflex® gardinene med PowerView™ Motorisering