basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Gjør-det-selv og Gjør-det-for-meg

Gjør-det-selv og Gjør-det-for-meg

Her hos Garant Home kan du velge to spor - Gjør-det-selv eller Gjør-det-for-meg

Med Gjør-det-for-meg klarer Garant Home både oppmåling, levering og montering. La proffen klare det, da får du en flott løsning – med garanti.

Det kan se så flott og smart ut i butikken, og det ser kanskje lett ut å forvandle hjemmet ditt, til et strålende slott, på et blunk.

Men, sånn går det ikke alltid. Kanskje blir gulvet skeivt, gardinene stumper og rett om hjørnet truer skilsmissen…

Velger du en Gjør-det-for-meg løsning, så klarer vi alt for deg. Oppmåling, levering og montering, hjemme hos deg.
Før du velger ditt produkt, skal du ha mulighet for å se det hjemme hos deg selv, derfor kommer vi gjerne til deg og viser det vi har i gulv- og gardinløsninger.
Hvis du ønsker det, kan vi enda flytte møbler og fjerne det gamle gulvbelegget, før vi monterer det nye.
Med denne modellen skal du bare slappe av og kose deg, mens du nyter resultatet. Bare la proffen fikse det, så får du en flott løsning. Da har du selvfølgelig reklamasjonsrett på monteringen.

Er du mer gjør-det-selv mann eller kvinne? Da skal du velge Gjør-det-selv løsningen, og vi står klar med kompetente råd og personlig veiledning, før du går i gang.

Hos Garant Home møter du kun profesjonelle fagfolk

Hos Garant Home er det ikke noe tvil:
Kompetente fagfolk er den største styrken vi har. Fra råd og veiledning i butikken, til oppmåling og montering hjemme hos deg – du møter kun flinke fagfolk, som alltid er oppdatert i sitt fagområde, og klare til å hjelpe deg med å finne en løsning, nettopp til deg og dine behov.

Zlatan Kurtovic er én av de flinke fagfolkene: "Vi ser bitte små feil, som andre aldri vil se. Men vi klarer ikke å leve med feil, derfor skal det være helt perfekt, før vi leverer det til kunden. Gulvet er det første du ser når du kommer inn av døren, og hvis ikke det er pent, så er ikke resten pent heller".

Hos Garant Home møter du kun profesjonelle fagfolk
Garant Home hjelper deg gjerne i gang, derfor står vi klar med råd og personlig veiledning

Gjør-det-selv

Er du gjør-det-selv mann eller kvinne? Så husk – du er ikke alene…

Garant Home hjelper deg gjerne i gang, derfor står vi klar med råd og personlig veiledning. Og det uansett om du bare vil spørre om noe, eller går i stå midt i jobben. Vi har tiden, kompetansen og alt det utstyret du skal bruke, og vi vil gjøre alt det vi kan, så du får en god opplevelse, og blir fornøyd med resultatet.

Du kan velge å gjøre alt selv, eller la oss klare de vanskeligste delene av jobben. Vi kan kanskje hjelpe deg med å levere varene, sparkle gulvet eller pakke teppet inn i plast, så det er klar til å ta med hjem, når du henter det hos oss.

Du bestemmer, hva du helst vil, og hvordan vi hjelper deg best.

Hvis du er typen som heller vil bruke tiden din på andre ting, så kan vi hos Garant Home gi deg en totalløsning. Da skal du i stedet velge en Gjør-det-for-meg løsning.