basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Fliser

Norges største utval av fliser. Med Garanthome finner du et stort utvalg av Atlas Concorde vegg- og gulvfliser, og du vil finne en rimelig pris når du ser gjennom vårt sortiment. Tilbud innen 24 timer. Gratis og uforpliktende tilbud gjelder over hele Norge. Rask beregning av akkurat det produktet du angir. Klikk på varen og finn "gi meg et tilbud" -knappen på produktsiden så gjør vi en beregning av akkurat det produktet som du angir.

mange forskjellige farger og størrelseskombinasjoner

Velg dine nye gulv eller veggfliser hos oss. Hos Garant home har vi valgt kun å ha første sorterings produkter, for å sikre beste kvalitet. Du kan velge mellom glaserte og uglasserte fliser avhengig av det du liker og de egenskapene du søker.Garant home har et bredt utvalg av forskjellige leirtyper, og til ulike formål. Så lett er det mange muligheter med fliser - les mer her

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Fliser - Anvendelse
  1. Gulv og vegg (33)
  2. Vegg (16)
Fliser - Slidstyrke
  1. Slitestyrke 5 (49)
Pris
from to
Set Descending Direction
2
Loading ...Load More ...

Garant home er spesialister i fliser med høy kvalitet og de beste funksjonene. Vi tror at de mest nyttige funksjonene bør være en naturlig del av flisen.

Fliser er et opplagt valg til bad og andre våtrom, spesielt når du satser på rengjøringsvennlige materialer. Keramiske fliser lages av forskjellige leirtyper, og til ulike formål. Du kan få både glaserte keramiske og uglaserte/gjennomfargede keramiske fliser, og valget er avhengig av hvilke egenskaper du søker.

super lett - så lett er det vedlikehold fliser - les mer her

Keramiske fliser i hjemmet er romantikk av romantikk.
Hjem fliser er den enkleste og mest praktiske måten å holde hjemmet rent. Men det er langt mer enn det når du bestemmer deg for gulvfliser eller veggfliser. Først av alt, vurder hvilken type flis du trenger for gulvet eller veggen. Skal det være keramikk, marmor, porselen eller naturstein? I tillegg er det en god ide å vite fra begynnelsen om hvilken region eller kontinent flisene kommer fra. Italienske fliser er en av de mest populære produktene, fordi her kan du få verdens beste kvalitet i keramiske fliser.

Garanthome tilbyr et bredt utvalg fra Atlas Concorde produktkatalog med alt fra gulv- og veggfliser. Deres fliser er ofte sett på hoteller, velværeområder, kjøpesentre, restauranter, utendørs offentlige steder, flyplasser, boligområder, etc.

De italienske fliser er kjent for sitt romantiske utseende, som kan gi badet en fantastisk heis, som man ikke tror mulig før flisene er satt opp. Man kan med rette si at keramiske fliser er både for øyet og den praktiske delen, som handler om et enkelt produkt å rengjøre og holde rent.

På Garanthome finner du et stort utvalg av Atlas Concorde vegg- og gulvfliser, og du vil finne en rimelig pris når du ser gjennom vårt sortiment. Finn inspirasjon på våre sider.