basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Gulvguide - start med å velge gulvlook

Velkommen til Garant home Gulvguide, her vil vi hjelpe deg med å velge det helt rette gulvbelegget til deg. Gulvet er en viktig del av hjemmet og innredningen din. Med det helt riktige gulvet er du på rette vei mot et flott og personlig hjem. Gulvguiden er din kjøpshjelp, når du skal velge gulv, og den presenterer deg for flere løsningsforslag, til alle rommene i hjemmet ditt, før du handler. Da er du sikker på å velge gulv, farge og dekor, som passer perfekt i ditt hjem. Les mer om de forskjellige gulvbeleggene og la oss guide deg til den helt rette løsningen. Skal du bruke gulv kommersielt, kan du få hjelp her.

Trelook

Gulv i trelook kan du få i alt fra heltresgulv i flere tresorter, verdens sterkeste gulv, som er ekstremt slitesterkt, til de mange moderne materialene, som gir et helt naturlig look kombinert med spesielle egenskaper som akustikkforbedring bl.a.

Se vårt utvalg

Steinlook

Er du mer til stilrent look i stein, som passer inn i de fleste rommene i hjemmet ditt, må du se mulighetene her. Du kan få gulv i steinlook som fliser, som er nærmest uslitelige, eller i noen av de mange moderne alternativene med dekor som ligner stein.

Se vårt utvalg

Tepper

Kunne du tenke deg et mykt og innbydende gulvbelegg, så er et gulvteppe kanskje det riktige valget. Tepper er perfekte til stuen, de gir en god akustikk, på barneværelset, der de innbyder til lek og utfoldelse, eller i soverommet, der de gir deg en følelse av luksus og velvære.

Se vårt utvalg

Andre design

Drømmer du om et unikt gulv, som skiller seg ut fra mengden? Da skal du velge et designgulv. Designgulv gir deg muligheten for å velge nøyaktig den spesielle egenskapen du søker. Om det er en akustikkløsning, eller du selv vil designe gulvet ditt og sammensette både farger og mønster.

Se vårt utvalg

Valget er ditt .... vi har Norges største utvalg av gulv

Tregulv kjøper du på Garanthome.no. Garanthome.no tilbyr et stort utvalg av tregulv på nett og kan raskt levere over hele Norge. Vi tilbyr en stor mengde forskjellig typer gulv, og vi har garantert noe som vil falle inn i smaken din. Vi håndterer alle utsendelser av våre produkter, og er tilgjengelige for hele Norge. Tregulv i mange varianter.
Du finner både oljet og lakkert tregulv i vår nettbutikk. Er du usikker på hvilken parkett du bør velge kan du kontakte oss for veiledning. Alle våre ansatte har høy kompetanse og lang erfaring med parkett og vil kunne veilede deg til det beste valget av gulv.