basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

HydroCork

Wicanders’ HydroCork er et helt unikt gulv, hvor flott design er kombinert med fantastiske egenskaper.

HydroCork fra Wicanders er et unikt, akustisk gulv der egenskapene er som skreddersydd til dagligdagen i de norske hjem.

Gulvet er nemlig både vannavvisende, rengjøringsvennlig og vedlikeholdssfritt. Disse fantastiske egenskaper er samlet i et vakkert gulv, som til forveksling ligner et tregulv. Gulvets kjerne av kork sikrer at HydroCork har et korksgulvs fordeler: varme og komfort og en forbedret akustikk i ditt hjem.

HydroCork er vannavvisende

HydroCork har et korkgulvs ”alminnelige” fordeler, men HydroCork går skrittet videre: gulvet er nemlig motstandsdyktig mot vann. Hvis du søler, eller det kommer vann på gulvet, skader det ikke HydroCork. Det blir heller ikke ødelagt. Gulvet er derfor perfekt i alle rom i ditt hjem, da uhellet kan være ute alle steder: i kjøkkenet velter melkekartongen under frokosten, hunden velter vannskålen. I gangen slepes vann, snø og søle med inn og etterlater små pytter på gulvet. Slike utfordringer er ingen sak for HydroCork. Foruten motstandsdyktighet mot vann, tåler gulvet også slag. HydroCork er derfor et opplagt valg til både oppholdsrom, gang, vaskerom og kjeller.

HydroCork fra Wicanders – hvorfor er det unikt?

HydroCork er det første korkgulv som er motstandsdyktig mot vann. Denne unike egenskap vil du ikke være foruten, når du først har opplevd den i ditt hjem. HydroCork har en overflate av vinyl, og også her skiller HydroCork seg ut fra liknende gulv:

  • HydroCork er lyddempende og reduserer trinnstøy med opp til 53 % i forhold til laminatgulv
  • HydroCorks ergonomiske egenskaper gir en bedre gangkomfort
  • HydroCork er lunere enn andre liknende vinylgulv

HydroCork likner til forveksling et tregulv

HydroCorks overflate av vinyl har et meget naturtro treutseende. Du får derfor et gulv som til forveksling likner et ekte tregulv. Den vedlikeholdsfrie og slitesterke overflate fås i moderne tremønstre med en 3D-struktur. Velg akkurat det mønster som passer til stemningen i din bolig. Gulvets underlag sikrer deg et gulv med stor formstabilitet.

HydroCork er perfekt til renoveringsopgaver
Med en tykkelse på kun 6 mm er HydroCork utrolig tyndt. Gulvet kan derfor monteres i rum, hvor du kun har begrænset plads under opvaskemaskine, komfur og lignede. Tykkelsen gør desuden, at HydroCork kan monteres oven på et eksisterende gulv. Derfor er gulvet perfekt til renoveringsopgaver. HydroCork er desuden egnet til brug i rum med gulvvarme.


HydroCork er perfekt til oppussingsoppgaver

Med en tykkelse på kun 6 mm er HydroCork utrolig tynt. Gulvet kan derfor monteres i rom hvor du har begrenset plass, for eksempel under oppvaskemaskinen, komfyren og liknede. Tykkelsen gjør at HydroCork dessuten kan monteres oppå det eksisterende gulv. Derfor er gulvet perfekt til oppussingsoppgaver. HydroCork er også egnet til bruk i rom med gulvvarme.

HydroCork er velegnet som gulv til bedrifter

HydroCork tilhører sliteklasse 33, som er et uttrykk for at gulvet er særdeles velegnet til bedrifter. Det stilles store krav til gulv som skal bruges til bedrifter. Alle disse krav oppfyller HydroCork, da gulvet har både god gangkomfort, høy slitstyrke og krever minimalt vedlikehold. Da gulvet også er vannavvisende og akustikkforbedrende, er HydroCork det perfekte gulv – både til private og bedrifter. Gulvet er for eksempel et opplagt valg i butikker og på kontorer.

Enkel og hurtig montering

HydroCork er lett å tilpasse, og gulvet monteres enkelt og hurtig med det revolusjonerende klikksystem ”PressFit”. Plankene presses sammen, og deretter utvider korkkjernen seg til sin opprinnelige form. Det sikrer deg et vakkert gulv med tette og stabile samlinger.

Velger du HydroCork får du 25 års garanti som privatkunde og 5 års garanti som bedriftskunde.

Se produkter og priser her