basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Interiør

Vi tror på komplette løsninger. Derfor ved vi, hvor vigtigt den røde tråd er i boligindretningen. Vi tilbyder boligtilbehør i alverdens farver og mønstre, som kan matche hinanden på kryds og tværs. Hos os er der ikke et rum i boligen, som du ikke kan puste nyt liv i. Vi ved også, at personlighed er det vigtigste at vise i hjemmet. Så vælg et lærredsfoto med billede af et personligt minde. Det giver et unikt præg.

Interiør

Små endringer i hjemmet kan bringe lykke. Oppdag hele Garant home universet og lære mer om vår interiørutvalg av kvalitets tepper etc. Mange farger, mønstre og størrelser. Mange forskjellige detaljer og fargekombinasjoner på enkelhet og minimalisme.

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Løse tæpper - Facon
  1. Rektangulært (12)
Pris
from to
Set Descending Direction
3
Loading ...Load More ...

Gi hjemmet litt ekstra og skap din helt personlige stil og lykke i hjemmet. Velge mellom et bredt utval å bli sterkt inspirert !

Tilføre hjemmet ditt personlighet. La personligheten din skinne igjennom med interiøret. Tepper, puter ect. fra Garant home. La Garant home hjelpe deg med inspirasjon til hjemmet ditt og å sette et lille personlig preg uansett hvilket rom du skal innrede. Utforske og se vår utval.