basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Laminatgulv

Laminatgulv

Når du skal velge nytt gulv til ditt hjem, har du sikkert mange krav og ønsker, du gjerne vil ha oppfylt. Hvis kravene dine til det nye gulvet er, at det skal være slitesterkt og praktisk – så skal du velge et laminatgulv.

Et laminatgulv er praktisk, fordi det er lett å holde, og det gir deg mer tid til morsommere ting enn å vaske gulvet. F.eks. å nyte synet av det flotte laminatgulvet ditt, som gjør hjemmet dit både personlig og smart. Et laminatgulv kan brukes i de fleste rom i boligen, men især i et åpent kjøkkenmiljø, stuen eller på soverommet, er gulvet særlig egnet, og et supert valg.

Et laminatgulv med mange designmuligheter
Når du velger et laminatgulv hos Garant Home, får du mulighet for å velge det «looket», som passer til hjemmet ditt. Du finner garantert et gulv som passer til de forskjellige rommene i huset, for gulvet fås i mange forskjellige design i både flis- og tre-look. Utseende på gulvet er nærmest naturtro, så du kan få et flott gulv, som ligner et tregulv, men som har store fordeler, når det skal sammenlignes med vanlig tregulv – som for eksempel prisen, som er noe billigere, og da får du mer gulv for pengene. En annen fordel, som du med garanti vil sette pris på, er at laminatgulvet er så utrolig lett å holde.

Et gulv som er lett å holde
Når du velger et slitesterkt gulv i laminat, velger du samtidig et gulv som er lett å holde. Et laminatgulv er nemlig så godt som vedlikeholdsfritt, fordi det verken skal slipes eller lakkes, som et tregulv skal. Det gir deg mer tid til å nyte det nye flotte gulvet dit. Til daglig rengjøring bruker du tørre rengjøringsmetoder, som støvsuging eller tørrmopp. Er det bruk for grundigere rengjøring, så bruk en mikrofiber mopp, uten for mye vann. Er det flekker, så sprøyt vann på flekken, og tørk det bort med en gang.

Hva er laminatgulv laget av?
Et laminatgulv er laget av sammenpresset papir med en tre-basert kjerne, og gulvet kalles laminat, fordi det øverste laget, slitelaget, er av laminat. Laminatgulv har den fordelen, at de kan være veldig tynne, og det betyr at du kan legge laminatgulvet oppå det gamle gulvet. Det er super smart og praktisk, fordi du ikke behøver å bruke tid på å fjerne det gamle gulvet, før du legger det nye flotte laminatgulvet.