basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Lindura plank

Verdens sterkeste tregulv?

Hvorfor velge Lindura?
Lindura er svaret på dine ønsker om et naturlig flott og ekstremt sterkt tregulv. Hvis du er trett av merker på gulvet ditt etter stiletter, leksaker eller noe helt tredje, så har du løsningen her. Lindura er et plankegulv med ekstrem styrke. Gulvet klarer alle hverdagens små og store prøvelser, og hverken hunden, barn i fotballstøvler eller gester i stiletter er en utfordring. Med Lindura slipper du for bekymringen om et stygt eller ødelagt gulv, og med hele 20 års garanti kan du glede deg over et nydelig gulv i mange år.

Ekstrem styrke – og lett rengjøring
Lindura er ikke kun ekstremt sterkt, men også utrolig rengjøringsvennlig. Med Lindura slipper du for å bekymre deg om tung og vanskelig rengjøring, for gulvet krever kun alminnelig rengjøring som støvsuging og gulvvask. Hvis voksbehandling blir nødvendig, er det mulig å gjøre dette plettvis enkelte steder på gulvet. Da sparer du tid og bry, og slipper å tømme hele rommet for møbler.

Rått og lekkert utseende

Hvis du ønsker et stilsikkert og lekkert gulv, er Lindura det helt rette valget. Lindura er nemlig rått, rustikt og elegant, og hver eneste planke er helt unik. Som noe helt spesielt leveres gulvet i meget brede planker. Brede planker skaper et eksklusivt uttrykk og gjør ditt hjem til noe helt spesielt! Med en tykkelse på 11 mm kan gulvet legges overalt.

Lindura tregulv - Rått og lekkert utseende
Lindura - verdens sterkeste tregulv?

En innovativ teknologi gjør Lindura til noe helt spesielt

Den innovative teknologi bak Lindura gjør gulvet til et unikt, høyteknologisk gulv. Gulvet består av forskjellige lag, av bl.a. tre og mineralet korund, som i styrke kun er overgås av diamant. Det er med til at sikre, at Linduras trykk- og slitestyrke hører til i den sterkeste klassen overhodet.

Brinell-verdi er et uttrykk for, hvor hardt et materiale er. Lindura ligger på omkring 10, og til sammenligning har furu en verdi på 1,6, eik 3,4 og ask 4,1. Linduras styrke er altså i en kategori helt for seg selv. Det kan du se mer om i videoen her på siden.

Lindura er vokset i samlingene, og det gir deg et gulv, som ikke knirker. Gulvet er bygd opp med en HDF-kjerne med ekstra høy densitet, som gjør gulvet både klima- og formstabilt. Det betyder, at gulvet alltid fortsetter med å være plant og flott. Lindura monteres lett med et patentert klikksystem.

Gulvet er velegnet til gulvvarme, og Lindura har generelt en bedre varmeledningsevne enn mange andre tregulv.