basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Løse tepper fra Garant Home

Løse tepper fra Garant Home

Garant Home har løse tepper i mange varianter, fasonger og farger. Løse tepper har alltid vært et spennende element i innretningen, fordi det er lett å flytte rundt på dem, vende dem og bytte dem, så uttrykket i rommet blir helt nytt.

Løse tepper er også fantastiske til å gjøre det koselig i enten kjøkkenet, i gangen, under bordet eller andre steder, der du syns det skal litt ekstra til. Noen bruker løse tepper til lyddemping, fordi tekstiler stopper lydbølgen, og det gir en bedre akustikk i rommet.

Har du små barn i huset, er det en god ide å legge løse tepper der det er stor aktivitet. Det er mykere å falle på, enn et hardt flisegulv, kanskje gir det mer mot, når barna skal leke, lære å gå eller springe rundt. Du kan få teppene våre i flere faste størrelser, og du kan velge å få dem laget i spesialmål. Noen av de mest populære teppene våre nettopp nå er de rundemodellene og kelim teppene.


Vi står klar med hjelp i butikken, så du får akkurat det teppet du aller helst vil ha.

Løse tepper til alle formål

Noen løse tepper er i tidløs design, mens andre følger moten. Garant Home har styr på tendensene, og hjelper deg gjerne med å finne et løst teppe, som passer akkurat der du har bruk for det. Leter du etter teppe til barnerommet, stuen eller firmaet, så har vi mange tepper du kan velge mellom. Garant Home er klar med god service til deg.

Se alle løse tepper her

Leter du etter vegg-til-vegg teppe, så finn det på nettsiden om her.