basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Marmoleum Click

Marmoleum Click

Design ditt eget bæredyktige kvalitetsgulv

Glem alt, hvad du vet om klassiske linoleumsgulv. Forbo Flooring Systems har tatt det ternede retro-gulvet og snudd det opp ned. 23 farger gir utfoldelse til de kreative evnene og stilen din. Du kan kombinere det, presis som du vil i både kjøkken, stue eller på arbeidsplassen. Og det, utan å gå på kompromiss med kvaliteten. Tvært om.

I bransjen kalles vi det ett av verdens sunneste gulv. Det heter Marmoleum Click.

Skap ditt design på kontoret eller i hjemmet

Du kan kreere varme i stuen med soft grå. Du kan skape kontraster i kjøkkenet med mørk petroleum. En douchet grønn kan gi nytt liv til kontoret eller butikken. Kun fantasien setter grenser, og kreativiteten kan vi hjelpei vei. Marmoleum klikk fås i 23 lekre farger, som aldrig falmer, og du kan kombinere det i formatet 30x30cm eller 30x60cm. Da kan du lage et slankt gulv i et lite rom, eller skape kontraster i et stort rom.

Uansett hvilket rom du vil skape design i, så får du kvaliteten med i baklomma. Gulvet tilpasser seg nemlig fort stuetemperaturen, så det ikke føles kaldt for hender og føtter. Med tykkelse på 9,5 mm er gulvet robust, så du behøver ikke å ta av dig skoene, hvis det kommer gjester, eller barna leker, hopper og springer. Du kan kjøre rundt på kontorstolen uten at det ses på gulvet. Kort sagt – nyt den gode kvaliteten, som tåler hverdagsbruk og slit.

Gulv med god samvittighet
Den 2,5 mm slitesterke overflaten har mange andre egenskaper, som gjør hverdagen lettere for deg. Rengjøringen er fortere unnagjort, for de antistatiske egenskapene avviser støv. Flekker fjerner du lette med milde rengjøringsartikler og en fuktig klut. Ideen bak gulvet er nemlig å få et bedre og sunnere inneklima.

Men det blir bedre ennå!

Marmoleum klikk er ikke kun sunnhetsvennlig for deg. Det er skånsomt for miljøet også. Verdens sunneste gulv blir det kallt, fordi det kun er produsert av naturlige råmaterialer, miljøvennlige fargepigmenter og samtidig svanemerket. Linoleum er nemlig mer bæredyktig, enn de fleste vet. Derfor kan du velge dette gulvet med god samvittighet.

Marmoleum Click - gulv med god samvittighet
Marmoleum Click - få det som det passer deg

Få det, som det passer deg

Marmoleum Click har eksistert i mange år, men gulvet blir konstant oppdatert. Du opplever fort, at det er ennå letterere å legge linoleumsgulvet selv nå, enn noensinne før. Uten å bruke lim, klikker du det sammen, og du kan gå på det med det samme. Årsaken er det nye patenterte 5G-systemet. Du kan montere gulvet der du har gulvvarme også.

Det er naturligvis mulig å få montert gulvet av en professjonell. Faktisk kan du få det som du vil med Marmoleum Click, både høy kvalitet, godt design og komfort på én gang. Og er du stadig usikker på, om gulvet passer hos deg, kan du teste farger og design i boligen din, på kontoret eller på jobben rett her.

Les Marmoleum Click brosjyen her