basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Nå kan barna kjøre på sparkesykkel i stuen, uten å lage merker eller bråk

Akustikkgulv

Da familien Kjelstrup Birkkjær fikk akustikkgulv i fjor, forsvant både bråk og bekymringene om riper og merker i gulvet, etter barnas lek.

Nanna og Heine Kjelstrup Birkkjær havde aldrig hørt om akustikkgulv, før de kom inn til GarantHome. Det endret seg fort, da den salgsansatte, med vilje, slapp en tung ting på gulvet i utstillingen. Så trillet han en eller annen dings over gulvet, men parret hørte ikke noe da heller. Men det kunne de, da han gjorde akkurat det samme på et helt alminnelig gulv.
"Takk, nå forstår vi det – og med to barn på to og fire år, er det ikke tvil om at den optimale løsningen for oss, er et akustikk gulv. For det bråker jo en hel del, når barna leker og heller klosser ut på gulvet, eller den store kjører rundt på sparkesykkel," forteller Nanna.

Hade til støy og flekker

Familien flyttet for seks år siden i enebolig fra 1975 og har løpende renovert huset. I fjor ble kjøkkenet og stuen slått sammen til ett stort rom. Før hadde de plastikkaktig laminatgulv over det hele, og Nanna og Heine kunne nesten ikke vente på å få skiftet til akustikkgulv. Gulvleggeren fra GarantHome kom og rettet opp det gamle underlaget, og sto på med å få lagt det nye gulvet. Det tok kun to dager, og familien flyttet glad og fornøyd inn.

"Vi merket med det samme, at valget var det rette for oss. Ikke bare er gulvet behagelig mykt å gå på, det kjennes varmere enn det gamle gulvet, og så ser det så naturtro ut, at vi glemmer, at det ikke er ekte tre. Det er liv i det, og ennda kvistmerker i overflaten, så selv pappan min, som ellers er trekjenner, ble lurt,"sier Nanna.

"Når det kommer til akustikken, så har det nye gulvet, sammen med akustikktaket, gjort en verden til forskjell hos oss. Før var det et forfærdelig bråk, når barna lekte og vi voksne skulle snakke sammen. Det problemet er borte vekk, selv om kjøkkenet er blitt dobbelt så stort. Nå kan elstemann kjøre på sparkesykkel, uten at vi hører det. Og uten at det blir riper og merker i gulvet. Og om en av oss søler rødvin eller kakao, så kommer ikke hjertet helt opp i halsen, for det går så lett å tørke bort med en våt klut. Det samme er det for flekker som er flere dager gamle. Det gir jo en viss form for frihet, ikke å skulle stresse over støy, og morsomt er det, at gulvet ikke bliver ødelagt av litt søl," sier Nanna.

"De fleste av gjestene våre kommenterer gulvet før de sier noe om taket, veggene og vinduene. Det er virkelig flott og praktisk."Wicanders akustikk gulv - Det bør du vite om Wicanders akustikk gulvHos oss heter det akustikk gulv - Enkel og hurtig montering

 

Gulvet er virkelig flot og praktisk
Engageret sælger

Engasjert selger

I dag er akustikkgulvet det elementet, som familien er aller mest glad i, i det nyrenoverte huset. "De fleste av gjestene våre kommenterer gulvet før de sier noe om taket, veggene og vinduene. Det er virkelig flott og praktisk. Selgeren hos GarantHome var vist heller ikke i tvil om hvor glade vi var, da han kom og sjekket opp på gulvet. En veldig engasjert selger, som ikke var fornøyd med resultatet, før vi var det. Det er kjempe service," mener Nanna.

Du kan lese mer om og se alle Wicanders akustikkgulv her