basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Det du skal vite om Nadura fra Meister

Innovativt, ekstremt slitesterkt og fantastisk flott. Så kort kan Nadura beskrives.

Hvis du sammenligner Nadura med tradisjonelle fliser, har Nadura en lang rad sensasjonelle egenskaper. Spesielt Naduras slitestyrke og holdbarhet i en klasse for seg. Derfor beskrives Nadura som en "knekkfri" flise, noe som sier noe om gulvets ekstreme styrke. Faktisk hører Naduras slitestyrke til i den sterkeste klasse overhode. Det er helt unikt for et flisegulv.

Du skal velge Nadura, hvis du vil ha:

  • Et flisegulv med ekstrem slitestyrke – ingen trykkmerker og ingen fliser som knekker.
  • En overflate så lun som et tregulv – det gjør gulvet behagelig å gå på.
  • En forbausende lett rengjøring og vedlikehold – da det ikke, som hos tradisjonelle flisegulv, skjer misfarging av fugene.
  • Et stort utvalg av nydelige farger og overflater – så du kan skape et lekkert hjem

Lett rengjøring og et flott utseende

Nadura er det sikre valget, hvis du ønsker lett rengjøring og stort sett ingen vedlikehold. Ofte er det et problem med tradisjonelle fliser, at fugene blir misfarget ved rengjøring. Det problemet vil du ikke oppleve med Nadura. Andre hverdagslige utfordringer – f.eks. neglelakk på gulvet – er også et mareritt for vanlige fliser. Men ikke med Nadura. Bare vask gulvet, og problemet er løst.

Du skal velge Nadura, hvis du drømmer om et gulv med et naturlig og tidløst utseende. Du kan velge mellom flotte skifer- og steinvarianter, som alle er meget naturtro. Alle variantene har en helt spesiell 3D-struktur i overflaten, som skaper et super flott uttrykk.

Hardt som stein – varmt som tre

Meister har utviklet Nadura med en ambisjon om å kombinere det beste fra tre og stein i ett gulv. Derfor er Nadura ikke fotkaldt – som et tradisjonelt flisegulv - men varmt som et massivt tregulv. Dette er tilfellet, fordi flisene primært består av tre fiber.

Nadura klarer "ekstrem test"

En ulempe ved tradisjonelle fliser er bekymringen for, om de knekker. Med Nadura er en slik bekymring helt unødvendig. For å få maksimal styrke, har Meister nemlig testet Nadura flisene på en flyplass, en togstasjon og i et stort innkjøpssenter. Alle steder, hvor flere tusen mennesker ferdes med både kofferter, vogner og andre gjenstander, som lett gir trykkmerker. Alle stedene klarte Nadura utfordringen. Flisene hverken knakk eller ble stygge.

Det er livstidsgaranti på Nadura (40 år).

Hardt som stein – varmt som tre
Teknologien bak Nadura

Teknologien bak Nadura

En sammensmelting av tre fiber og mineralet korund, som er det sterkeste mineralet etter diamant, er den innovative teknologien bak Nadura. Det er den unike teknologien, som gjør, at Naduras slitestyrke hører til i den sterkeste klassen overhode.

Med klikksystemet Master Clic Plus kan du lett og fort legge Nadura uten bruk av flise-lim og fuging.