basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Nytt designgulv er populært

Nytt designgulv er populært

Designgulv ligner ekte tregulv og er blitt det nye favorittgulvet. Forklaringen er, at det er utviklet med lure egenskaper, som gjør dem ekstra slitestærke, vedlikeholdsfrie, lyddempende og rengjøringsvennlige. Og ikke minst, så ser det ut som ekte tregulv.

Gulv i laminat, vinyl og linoleum har hatt et noe dårlig rykte fordi de virket for plastikkaktig og så ut som billige kopier av ekte naturmaterialer, som tre og stein. I dag kan selv skeptiske feinschmeckere og gulvspesialister se, at nyutviklede designgulv ikke bare ligner den ekte varen, men også har en rad av praktiske kvaliteter, som gjør dem ekstra attråverdige. Med designgulv minimerer du riper, permanente flekker, møkkete fuger, støy fra høye heler, hundetasser og barnas lek. Designgulv er ikke mindre enn intelligente gulv, utviklet til å imøtegå den moderne familiens ønsker om, et gulv som ser ekte ut og som er flott og lett å holde.

Designgulv gir godt inneklima
Salg av designgulv stiger år etter år og har overgått salget av tregulv. Mange kunder orker ikke tradisjonelle tregulv, som skal pusses, oljeres og lakeres – og de gidder heller ikke ergre seg over dype riper og støy. Derfor går de etter designgulv, som ligner den ekte varen, så mye, at selv erfarne gulvfolk tar feil, forteller Johnny Ringdal, Garant Home. Han tilføyer, at spesielt akustikkgulv, som har en mellomkjerne av kork, er populære, fordi de er myke å gå på og demper lydene i huset, med opp til 50 prosent. En god akustikk betyr alverden for komforten i mange av de moderne husene, som på grunn av refleksjonen av lyden fra de harde, glatte veggene, gipstaket og de store vinduspartiene, er veldig sjenerende, forklarer Johnny Ringdal.

Designgulv for nybegynneren
Utvalget i designgulv er stort. Fellesnevnern er, at de typisk er produsert i linoleum, vinyl eller laminat og kommer i stort sett alle bredder, farger og former.

"Det betyr blant annet, at du kan få fiskebeinsmønstret gulv i laminat til en tredjedel av prisen sammenlignet med noe av det samme i ekte tre, uten at du ser forskjell på kvaliteten – og med den bonusen at designgulvet er slitesterkt og veldig lett å holde," sier Johnny Ringdal.Et annet godt eksempel på ett av GarantHomes smarte designgulv er Marmoleum Click. Et bæredyktig linoleumsgulv med tilnavnet verdens sunneste gulv, fordi det er produsert i naturlige råmaterialer med miljøvennlige fargepigmenter og såer det Svanemerket. Marmoleum Click fås i 23 farger og i mange tre- og steinmotiver, som kan kombineres på kryss og tvers. Gulvet er mykt å gå på, og så robust at verken stiletter eller kontorhjul setter merker, det er lett å vaske og føles lunt på overflaten. Gulvet kommer i moduler, som er lette å klikke sammen for en gjør-det selv-person. Lettere, smartere og flottere blir det ikke.
Marmoleum Click Fliser str. 30x30 cm se alle farver her
Marmoleum Click Paneler str. 60x30 cm se alle farver her

Bli skarp på behovet ditt

Få overblikk over GarantHomes mange gulvmuligheter, og finn den optimale løsningen til hjemmet ditt, bare ta kontakt med en av ekspertene våre i butikken, de kan guide deg til det rette valget – og med å oppfylle alle ønskene dine, også dem du ikke visste du kunne få oppfyllt.


Gulvguide start med å velge gulvlook. Har du spørsmål, mangler informasjon om et produkt så få overblikk i garanthome gulvguide Les mer klikk her

Marmoleum Click linoleumsgulv
Paris laminatgulv

Berry Alloc Chateau Laminat Fiskebensmønster

Det ser super eksklusivt ut og er utrolig slitesterkt, og så koster GarantHomes klikk som fiskebeinsparkett i laminat, kun en tredjedel av hva massive parkettgulv koster.

Berry Alloc Chateau Wales - Se varen klikk her
Berry Alloc Chateau Venice - Se varen klikk her
Berry Alloc Chateau Pearl Grey - Se varen klikk her
Berry Alloc Chateau Crete - Se varen klikk her


Fås i mange varianter, faset kant på 4 sider, legges med limfritt klikksystem, klasse 32, 20 års garanti til privat

Berry Alloc Empire XL - laminatgulv i ekstra høy kvalitet

Empire XL er et laminatgulv med ekstra tykke og lange bord. Serien består av fire vakre og slitesterke dekorer som er svært motstandsdyktige mot riper. Med andre ord, den perfekte match for alle typer boliger og kommersielle prosjekter. Serien er utstyrt med det streke Best-Loc® X-Treme låsesystemet og har en Woodstructure+ overflate som garantert vil tilføre skjønnhet og eleganse til gulvet.

Berry Alloc Empire XL Chestnut - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Elegant White - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Elegant - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Furu - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Cappuccino - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Basalte - Se varen klikk her
Berry Alloc Empire XL Etna - Se varen klikk her

Empire XL laminatgulv
Marmoleum Click linoleumsgulv

Marmoleum Click

Gulvet i kjøkkenet og i gangen er ekstra utsatt for slit og smuss. Derfor er en rengjøringsvennlig og sprekkfri overflate et must. Et godt bud er det bæredyktige linoleumsgulvet Marmoleum Click.

Enkel å designe, enkel å installere. Hver Marmoleum Click Panel er laget av vanntett HDF (High Density Fiberboard) med en lydabsorberende bakkekork og 2,5 mm Marmoleum ovenpå.

Marmoleum Click er tilgjengelig i full 23 farger, fra beroligende naturlige farger til pulserende og sterke farger som gjør det mulig å skape innbydende personlige rom som er unike for ditt hjem og stil.

Design ditt eget bæredyktige kvalitetsgulv med Marmoleum Click


Se alle våre Marmoleum produkter klikk her

Meister Tecara eik rustikk natur

Tecara er et lyddempende gulv med en ytterst slitesterk og vedlikeholdsfri matt overflate. Den høye slitstyrken sikrer deg en gulvløsning, som tåler slit i mange, mange år. Gulvet vil altid føles lunt for føttene, og gangkomforten er helt i topp pga. 2 lag kork. Borda som er breie og lange, gir en helt unik plankeeffekt.

Se alle våre Meister Tecara produkter klikk her

Tecara laminatgulv