basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Praktiske gulv fra Garant Home

Praktiske gulv fra Garant Home

Hos Garant Home har vi en gulvløsning til alles behov, smak og stil.

Når det stilles ekstra store krav til gulvet, er våre praktiske gulv et god bud på en løsning, som kan klare stort sett alt – fra daglig bruk og litt fukt, til massiv trafikk og vannskader. Leter du etter et gulv til hytta, kjelleren eller et rom med voldsom trafikk, så start her hos oss.

Se alle praktiske gulv her

Laminatgulv

Med laminatgulv får du en gulvløsning som er både slitesterk, lyddempende og praktisk.

Laminatbord, legges som flytende gulv, dvs. at gulvet ikke er spikret eller skrudd fast i undergulvet.

Laminatgulv er laget på en tre-basert kjerne av f.eks. sponplate, MDF eller HDF. Slit-laget er enten av laminat eller melamin. Baksiden er kontrafinert med laminat, impregnert papir eller finer, for å motvirke spenninger i materialet, så borda ikke slår seg.

Laminatgulv fås med ulike overflatefarger og mønster, også imitasjoner i tre- og flise-look.

Kork akustik gulv

Et kork akustikk gulv er et slitesterkt og rengjøringsvennlig gulv. Overflaten er i en sterk vinyl, som er lett å holde ren bare du støvsuger gulvet hver uke.

HydroCork

HydroCork fra Wicanders er et unikt, akustisk gulv der egenskapene er som skreddersydd til dagligdagen i de norske hjem. Gulvet er nemlig både vannavvisende, rengjøringsvennlig og vedlikeholdssfritt.

Marmoleum Click

Marmoleum Click har en overflate av linoleum, som primært er laget av økologisk fremstillet råmateriale. 
Fordi linoleum er et naturprodukt som tre, er gulvet varmt og behagelig å gå på, det kommer fort opp på normal stuetemperatur.

Helt unikt er det patenterte klikksystemet, som gjør Marmoleum Click til et bra og enkelt gjør-det-selv gulvvalg. Det, kombinert med et utall av farger, gir deg maksimal designfrihet. Du kan kreere et gulv, hvor din personlighet og kreativitet, vises i hvert enkelt rom i huset. 
Marmoleum Click kan legges på langt de fleste gulv – også gulv med gulvvarme. De eneste stedene det ikke kan brukes, er på baderom og i saunaen.

Forbo Floorplanner

Prøv Forbos Floorplanner og se alle de mulighetene du har i design og farger.