basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Parkett

Velg ditt nye gulv hos Garant home. Parkett eik,Plank,3-stavs,1-stavs,Matlak,hvit olieret,Matlakk, Oljet hvit, Oljet natur, Hvitlakk. Garanthome tilbyr et bredt spekter av overflater, farger og dimensjoner, slik at du kan finne riktig parkett for ditt hjem. Tilbud innen 24 timer. Gratis og uforpliktende tilbud gjelder over hele Norge. Rask beregning av akkurat det produktet du angir. Klikk på varen og finn "gi meg et tilbud" -knappen på produktsiden så gjør vi en beregning av akkurat det produktet som du angir.

Tregulv Velg ditt nye gulv hos oss

Det er en nesten majestetisk følelse av et tregulv. Enten det er lange eller korte brett som er i mønster eller klassisk kutt, deretter brakt naturens storhet til hjemmet. Et tregulv vil alltid vises tidløs og passer for ethvert hjem. De trenger bare å finne den typen som best utfyller ditt hjem.
Les mer om parkettgulv her

VIS MER

Tilpass utvalg nedenfor

Laminat overflade
  1. Fliselook (5)
  2. Trelook (4)
Pris
from to
Set Descending Direction
2
Loading ...Load More ...

Uansett hva du velger, vil du få et tregulv av høyeste kvalitet ved Garant home.

Velg ditt nye gulv hos Garant home. Med et bredt utvalg av tregulv på Garant home kan du med sikkerhet finne et gulv som oppfyller kravene i ethvert prosjekt, uansett om kravene går på holdbarhet, estetikk eller funksjonalitet. Nedenfor finner du et bredt utvalg av vårt sortiment. Se produktene og bli inspirert.