basket icon0,00item(s)

Du har ingen varer i handlekurven.

Søk
Alle kategorier

Product was successfully added to your shopping cart.

Utefliser

Utefliser

Garant Home har uteklinker som er både flotte og elegante til både terrassen og verandaen. Da behøver du ikke bruke mye tid på vedlikehold, i årene som kommer, men kan kose deg med andre ting med god samvittighet.

Uteflisene fra Garant Home er en del av inne sortimentet vårt, så nå kan du legge samme flise både ute og inne. Det vil få kjøkkenet eller stuen til å se mye større ut, når gulvet fortsetter ut i hagen. Uteflisene er litt tykkere en inne-flisene - så tåler de å ligge ute - men de har samme utseende og av samme materiale.

Utefliser er brent med ekstrem høy varme, det er det som gjør dem sterke og kompakte. Derfor er det ingen porer i flisene, så det kan ikke gro mose og alger på dem, til stor forskjell fra normale hageheller. Når du vil vaske uteflisene fra Garant Home, kan du bruke høytrykksvasker uten å ødelegge overflaten på flisene. Derfor beholder uteflisene fargen og det flotte utseende sitt.

Utefliser
Utefliser

Uteflisene er naturligvis frostsikre, og kan legges over hele tomten, både på terrassen og på verandaen, fordi de er så sterke som de er.
Utefliser er lette å legge, og kan legge på ulike underlag. De kan bl.a. legges på gress, sand eller grus.
Du kan velge å legge dem på små føtter, som kan justeres i høyden, så de ligger plant med f.eks. kjøkken eller stuegulvet.

Se alle produkterne her